La marxa Terra de Remences dóna 2.000 euros a la Fundació Oncolliga Girona

La Marxa Cicloturista Terra de Remences de la Vall d’en Bas ha recaptat 2.000 euros que aniran destinats a col·laborar amb la Fundació Oncolliga Girona. Els fons, procedents de les inscripcions, contribuiran a finançar els serveis que l’Oncolliga ofereix a la Garrotxa.

Per a organitzar la marxa cicloturista Terra de Remences és necessari la col·laboració de moltes persones; concretament, prop de 600 voluntaris vinculats a la societat civil ajuden a l’esdeveniment, ja sigui de forma individual o representant a entitats de la comarca. Una d’elles, la Fundació Oncolliga Girona, ha rebut un any més el suport del Club Ciclista Bas, organitzador de la Terra de Remences. Concretament, la marxa ha atorgat 2.000 euros de les inscripcions dels ciclistes a l’entitat d’ajuda als malalts de càncer. Els diners aniran destinats a finançar els serveis que l’Oncolliga ofereix a la comarca, com ara atenció psicològica, servei de fisioteràpia a domicili, servei de drenatge limfàtic, préstec de material tècnic o millorar el banc de perruques solidàries. Precisament, i amb l’objectiu de donar-se a conèixer, la delegació d’Olot de l’Oncolliga participarà aquest proper cap de setmana del 20 i 21 de maig a la mostra Sant Joan les Flors, amb una intervenció artística.

Notícies relacionades:
– La 20a Terra de Remences viu una de les edicions menys accidentades de la seva història i fa créixer un 10% la participació femenina
– Cap de setmana ciclista a la Garrotxa amb el 37è Trofeu Primavera i la marxa cicloturista Terra de Remences
– La pluja no impedeix que 2.500 persones participin a la 19a edició de la marxa cicloturista Terra de Remences, organitzada pel Club Ciclista Bas

x