L’Orfeó Popular Olotí ofereix una sessió doble de teatre infantil amb les obres ‘Quicquiriquic’ i ‘Joan Silencis’

L’Orfeó Popular Olotí oferirà a partir de dissabte una doble sessió de teatre familiar interpretat pels nens i nenes de l’entitat. Els més petits representaran l’obra Joan Silencis, de Miquel Martí i Pol, i els més petits interpretaran l’obra Quicquiriquic de Núria Llunell, dues obres en una sola sessió durant els propers caps de setmana.

Ahir al vespre, els actors més petits de l’Orfeó Popular Olotí assajaven l’adaptació de l’obra Quicquiriquic que l’entitat proposa les properes setmanes. Les gallines d’un corral esperen l’arribada d’un gall, però en comptes d’un, se n’hi presenten quatre. Una de les gallines, la revolucionària, no en vol ni quatre, ni un ni cap. La història d’aquest galliner esvalotat la interpreten nens per a nens. Són petits però porten anys sobre l’escenari. Els petits garrotxins s’atreveixen a aconsellar sobre què cal fer per ser actor.

Aquesta no és l’única obra que els espectadors de l’Orfeó podran veure les properes setmanes. L’Orfeó Popular Olotí ha decidit oferir una doble sessió en què també es podrà veure la història d’en Joan Silencis, de Miquel Martí i Pol. L’estrena de la doble sessió de teatre infantil a l’Orfeó tindrà lloc dissabte a les 7 de la tarda. Hi ha haurà quatre funcions més, els dies 21 i 28 de maig i el 3 i el 4 de juny, sempre a les 7 de la tarda. Les entrades ja són a la venda a l’Orfeó.

Notícies relacionades:
– La banda barcelonina Barna Bass Quintet toca les peces composades per Joan-Maria Riera-Blanch per a quintet de metall, a l’Orfeó Popular Olotí
– L’Orfeó Popular Olotí presenta ‘L’estranya parella’, una comèdia adaptada i dirigida per Marta Puig
– Els Pastorets de l’Orfeó Popular Olotí van exhaurir entrades el dia de Sant Esteve

x