El president d’Òmnium Cultural adverteix que la consecució de la República Catalana requerirà d’un gran esforç ciutadà a través de mobilitzacions al carrer

El president d’Òmnium Cultural no ha pogut assegurar que la pròxima Diada de Catalunya serà l’última manifestació abans del referèndum. A Olot Televisió, Jordi Cuixart ha advertit que aconseguir la República Catalana requerirà d’un gran esforç de la ciutadania, que l’haurà de defensar al carrer.

El president d’Òmnium Cultural no ha pogut assegurar al programa Pros i Contres d’Olot Televisió que la pròxima Diada de Catalunya serà l’última manifestació abans del referèndum. Jordi Cuixart ha lamentat que el desconeixement de la reacció de l’Estat, a qui ha qualificat de “demofòbic”, provoca un cert grau d’improvisació en el procés. El president d’Òmnium adverteix que aconseguir la República Catalana no serà fàcil i requerirà d’un gran esforç de la ciutadania, que l’haurà de defensar al carrer. Jordi Cuixart preveu que hi haurà una gran mobilització ciutadana l’11 de setembre d’aquest any, així com abans i després de la Diada.

Notícies relacionades:
-Santa Pau inaugura demà un carrer dedicat a Muriel Casals amb la presència de l’actual president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart