Les flors s’apoderen de Sant Joan les Fonts aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana se celebra Sant Joan les Flors i més de 60 instal·lacions ompliran els espais i jardins del poble. I un any més, també es podrà veure la Desfilada de Moda de l’IES la Garrotxa. Olot Televisió i la Xarxa de Televisions Locals emetran en directe el programa 1món.cat aquest diumenge, de 4 a 6 de la tarda, des de Sant Joan les Fonts.

Sant Joan les Fonts abandona, un any més, les fonts. Ho fa per deixar pas a les flors, amb més de 100 expositors i espais en el recorregut del monestir al castell. Després d’un mes de treball, la 14a edició de la mostra floral i la 17a de bonsais reuniran 25 jardineries i floristeries de la Garrotxa.

També vindran 3 estudiants de Barcelona que ja han començat a treballar en els seus projectes. El primer ha fet una obra que fa dies que es pot veure. Es tracta d’una cúpula vegetal, una estructura viva i sostenible. El segon ha estat treballant dins el Molí Fondo fabricant paper a partir de lli. Ha creat unes estructures que es podran veure durant l’esdeveniment. Es tecer farà una cabanya en directe, a més d’explicar com es fa el paper vegetal.

Notícies relacionades:
– Es busquen voluntaris per a la nova edició de Sant Joan les Flors, que se celebrarà el 20 i 21 de maig
– Les activitats de ‘Sant Joan les Flors’ registren un nou rècord amb més de 5.000 visitants
– Les col·leccions dissenyades per 30 alumnes de l’IES Garrotxa doten de glamour la desfilada de moda del Sant Joan les Flors