Faber tanca el seu primer curs amb una estada sobre Nou periodisme

Faber acull durant dues setmanes periodistes per a reflexionar sobre el paper del periodisme al segle XXI. La residència també ha organitzat unes xerrades i jornades de portes obertes al mateix Hotel Riu Fluvià. Amb l’estada de 21 periodistes, Faber tanca la primavera i el seu primer curs.

Quins són els nous camins del periodisme del segle XXI? Com podem saber allò que és cert? Tothom té accés a la informació? Com és gestiona el coneixement? Aquestes són algunes de les qüestions que ocupen els residents de Faber aquest mes de maig. L’objectiu de l’estada és reflexionar sobre els canvis que ha experimentat el periodisme.

La residència acull durant dues setmanes un total de 21 periodistes, amb diferents perfils i inquietuds, provinents d’arreu de Catalunya i de països com Finlàndia, Rússia, Estats Units o Mèxic. Aquests dies, els estadants han fet xerrades i tallers a escoles i instituts. A més, avui, demà i el 27 de maig la residència organitza unes jornades de portes obertes amb diverses xerrades i la col·laboració del col·lectiu SomAtents i Amical Wikimedia. Des que va obrir les portes al setembre, Faber ha reunit més de 60 professionals del món la cultura i ha organitzat uns 40 actes. Amb aquest període, Faber dóna per acabat el seu primer curs.

Notícies relacionades:
– La residència Faber col·labora amb el festival Sismògraf
– Finalitza la residència dels nou professionals de la dansa a Faber després de col·laborar amb el festival Sismògraf i centres educatius de la ciutat
-La ballarina i coreògrafa resident a Faber israeliana Lior Lazarof ensenya als alumnes de l’escola Malagrida

x