112 equips participen al tretzè Clàssic dels Volcans de l’entitat Motor Antic Garrotxa

El Clàssic dels Volcans de l’entitat Motor Antic Garrotxa ha arribat a la seva tretzena edició i ja és un referent internacional dels Rallis de Regularitat Clàssics. Enguany hi participen 112 equips que aquest dissabte al matí han pres la sortida des del passeig de Barcelona d’Olot amb vehicles fabricats abans del 1992.

112 equips participants al volant de 112 vehicles clàssics han sortit d’Olot aquest dissabte en el marc de la tretzena edició Clàssic dels Volcans. La prova forma part de la setena Copa Catalana de Regularitat per a Clàssics i el seu recorregut és de 375 quilometres.

El Clàssic dels Volcans s’ha consolidat com una referència internacional, ja que acull pilots provinents d’arreu del territori català i també d’altres països. L’esdeveniment està organitzat per l’entitat Motor Antic Garrotxa, però compta també amb diversos col·laboradors i una cinquantena de voluntaris.