Estudiants de la Facultat de Belles Arts de Barcelona aporten instal·lacions al 14è Sant Joan Les Flors

Sant Joan Les Fonts acull amb els braços oberts totes aquelles persones que vulguin col·laborar a millorar i a fer més especial el Sant Joan Les Flors. Enguany, han comptat amb alumnes de la Facultat de Belles Arts de Barcelona que han aportat les seves creacions a la catorzena mostra floral del poble.

El Sant Joan Les Flors ha omplert la vila garrotxina de Sant Joan Les Fonts d’instal·lacions florals. Hi participen jardiners i floristes majoritàriament de la comarca, però també de fora. Enguany la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona hi ha col·laborat. Diversos estudiants han desenvolupat instal·lacions florals, diferenciades de les habituals. Per exemple un taller de construcció de cabanes.

Una altra de les instal·lacions executada per estudiants de Belles Arts ha estat una cúpula formada mitjançant plantes.