El Club Bàsquet Garrotxa sap patir i guanya al Qbasket Sant Cugat en el primer partit del Play Out (61-57)

El Club Bàsquet Garrotxa va començar el Play Out per seguir a Primera Catalana de la millor manera, amb una victòria davant el Qbasket Sant Cugat per 61 a 57. Els garrotxins visitaran Sant Cugat diumenge que ve i si aconsegueixen guanyar es mantindran a Primera Catalana.

La primera jornada del Play Out per seguir a Primera Catalana va enfrontar el Club Bàsquet Garrotxa amb el Qbasket Sant Cugat a Sant Joan Les Fonts. Els partit va començar igualat i els del Vallès Occidental lideraven el marcador al final del primer quart, per 14 a 15.

Al segon quart el CB Garrotxa donar un cop de puny sobre la taula i va agafar el paper de protagonista. El Sant Cugat però, amb un bon tir exterior no deixava que els garrotxins marxessin massa al marcador. Però els locals, també tenien el canell calent i tancaven el segon quart amb 11 punts d’avantatge, 38 a 27, amb un bàsquet de Dennis sota la botzina amb assitència de Burgess.

Ja al tercer quart el Club Bàsquet Garrotxa va saber mantenir el Sant Cugat allunyat del marcador local. Amb un poliesportiu ple, l’afició va empènyer l’equip en els moments difícils. I els de Sant Joan Les Fonts tancaven el tercer quart amb 9 punts més que el rival, 48-39.

A l’últim període va quedar clar que el Qbasket Sant Cugat no havia vingut per visitar les instal·lacions del Sant Joan Les Flors, i s’aprovava perillosament al marcador, arribant a situar-se dos punts per sota dels locals. Amb l’afició sumant i amb encert en els moments decisius, el Garrotxa acariciava la victòria. En una transició ràpida, Corcoy deixava sol davant la cistella a Dennis que no perdonava per posar el 59 a 54 a 17 segons del final. Seguidament el Qbasket es treia un triple de sota la màniga per tornar a situar-se a 2 punts dels garrotxins, a 13 segons del final. En la següent possessió Burgess forçava la falta i anotava els dos tirs que ja serien definitius.

Resultat final 61 a 57 que deixa el Club Bàsquet Garrotxa a una victòria de la permanència a Primera Catalana. Si perdessin al Vallès Occidental, l’eliminatòria es decidiria a Sant Joan Les Fonts en un tercer partit.

Notícies relacionades:
– El Santjoanenc perd una oportunitat d’or d’allunyar-se del play-out davant el Salt (71-79)
– El Club Bàsquet Garrotxa es deixa remuntar i perd amb el Vilafant (66-75)
– El Club Bàsquet Garrotxa s’ensorra a l’últim quart i perd a casa contra el CB Cabrera (69-75)