La tercera desfilada de moda del Sant Joan Les Flors llueix les col·leccions dels alumnes de l’IES Garrotxa

La desfilada de moda de Sant Joan les Flors de la mà de l’Institut La Garrotxa va ser una de les activitats més concorregudes del cap de setmana a Sant Joan Les Fonts. Les col·leccions que es van poder veure van ser confeccionades per alumnes de l’Institut La Garrotxa.

El Parc de Can Miquelet de Sant Joan Les Fonts, com és habitual en aquestes dates, es va transformar en una passarel·la de moda. La desfilada emmarcada en els Sant Joan Les Flors va mostrar les col·leccions dissenyades per alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Confecció i Grau Superior de Patronatge de l’IES Garrotxa.

Centenars de persones no es van perdre aquesta desfilada que ja fa 3 anys que es fa a Sant Joan Les Fonts. Col·leccions de diferents estils i models d’edats variades van amenitzar un vespre amb tendències ‘made in Garrotxa’.

Notícies relacionades:
– Estudiants de la Facultat de Belles Arts de Barcelona aporten instal·lacions al 14è Sant Joan Les Flors
– Les flors s’apoderen de Sant Joan les Fonts aquest cap de setmana