La Unió Esportiva Olot fa un pas endavant per pujar a la Segona B al guanyar l’Sporting B per 0 a 1

L’Olot aconsegueix un bon resultat del partit d’anada al camp de l’Sporting de Gijón B, al guanyar per 0 a 1. Uri Santos ha marcat l’únic gol del partit al minut 66 de joc.

L’entrenador de l’Olot, Ramon Maria Calderé, volia sortir viu del partit d’anada al camp del filial de l’Sporting de Gijón; en realitat, l’Olot ha aconseguit un marcador fantàstic: jugarà la tornada amb avantatge després d’haver guanyat per 0 a 1. Però el partit no ha estat senzill: a la primera part el domini ha estat local, que ha gaudit de nombroses oportunitats, però amb poc perill. Tot i això, Marc Mas ha gaudit de la més clara dels primers 45 minuts. Al segon temps, l’Olot ha pogut dominar més el joc, al poder baixar la pilota i generar toc entre els migcampistes. Així s’ha arribat al minut 66, quan Uri Santos ha aprofitat una pilota morta a la frontal de l’àrea per afusellar el porter local i marcar l’únic gol del partit. Als últims minuts, l’Sporting s’ha bolcat a l’atac, però no ha pogut superar la defensa olotina.
El resultat deixa l’Olot en una posició immillorable per afrontar la tornada; els de Calderé són cauts, però la Segona B és més a prop gràcies a aquest resultat.

Recordin que el poden veure en diferit a les 20h per Olot Televisió!

Notícies relacionades:
– Olot Televisió retransmetrà els partits del play-off d’ascens a Segona B que jugarà la UE Olot
– El rival de la UE Olot per ascendir a Segona B serà el Real Sporting B