Els Xerrics s’estrenen com amfitrions de la Trobada de Colles Castelleres Gironines repetint el 4 de 7 amb agulla

La sisena Trobada de Colles Castelleres Gironines es va celebrar a Olot aquest diumenge a partir de les 11 del matí. L’acte va reunir a més de 600 castellers de les comarques gironines a la plaça Major.

Olot es va estrenar com a seu de la Trobada de Colles Castelleres Gironines en la seva sisena edició. El balanç de la trobada ha estat molt positiu, ja que respecte l’anterior edició s’han corregit defectes de durada i de desenvolupament de la diada.

La trobada va reunir a set colles castelleres de la demarcació de Girona, que a partir del migdia van alçar els seus castells límit. Els Xerrics van aconseguir carregar i descarregar per segon cop el 4 de 7 amb agulla, una fita molt valuosa tenint en compte que es troben en els inicis de la temporada.

A la Plaça Major es van poder veure altres castells de mèrit de les colles convidades. Per exemple, els Marrecs de Salt van aixecar el 4 de 8.

Notícies relacionades:
– Olot acollirà diumenge la sisena Trobaba de Colles Castelleres Gironines coincidint amb el quinzè aniversari dels Xerrics
– Els Xerrics d’Olot tornen a descarregar el 3 de 7 i el 4 de 7 a l’actuació del 15è aniversari del seu bateig

x