L’Ajuntament d’Olot instal·larà plaques fotovoltaiques a l’edifici de la Policia Municipal

L’Ajuntament d’Olot ha posat fil a l’agulla per seguir evolucionant cap a una ciutat més sostenible i eficient en termes energètics. Pròximament instal·laran plaques fotovoltaiques a la Policia Municipal i també han sol·licitat una subvenció a la Generalitat per posar a disposició dels ciutadans dos punts múltiples de càrrega per a cotxes elèctrics.

La ciutat d’Olot és pionera a nivell Europeu pel que fa la implantació d’energies sostenibles. Per seguir creixent en aquest sentit, el regidor de Serveis Generals de l’Ajuntament d’OIot, Josep Gelis, va anunciar un projecte que veurà la llum properament. Es tracta de la instal·lació de plaques fotovoltaiques a l’edifici de la Policia Municipal d’Olot.

El consistori també ha demanat una subvenció a la Generalitat per ubicar dos carregadors de càrrega ràpida per a cotxes elèctrics a les dues entrades d’Olot, per una banda al parc Malatosquer i per l’altra a la carretera de les Tries. L’Ajuntament està a l’espera que es resolgui la convocatòria.