Els ascensors de l’Orfeó Popular Olotí i dels Catòlics entraran en funcionament els propers mesos

L’Ajuntament d’Olot ha obert una nova convocatòria d’ajudes per a la millora de locals socials i ateneus. La subvenció permetrà acabar d’implementar els ascensors dels Catòlics i l’Orfeó Popular Olotí, que es preveu que podrien estar en marxa abans de les Festes del Tura.

L’Ajuntament d’Olot acaba d’obrir la convocatòria d’ajuts de millora de locals socials i ateneus que segueix la línia dels ajuts atorgats el 2016. Les subvencions permetran als Catòlics i l’Orfeó Popular Olotí acabar la instal•lació de llurs ascensors, que podrà finalitzar-se en els propers mesos.

Els ascensors a l’Orfeó i als Catòlics solucionaran una reivindicació històrica en el sí d’aquests dos ateneus centenaris que tenen les seves dependències més importants a la primera planta dels seus respectius edificis. Es tracta de fer-los accessibles a tota la ciutadania, siguin quina sigui la seva mobilitat.

Notícies relacionades: 
– Preveuen instal·lar els ascensors de l’Orfeó Popular Olotí i el Centre Els Catòlics entre l’estiu i la tardor del 2017
– L’Ajuntament d’Olot inicia un pla de millora i adequació dels ateneus per suprimir-ne barreres i augmentar espais

x