El Consell Comarcal de la Garrotxa acollirà la seu de l’Agència Tributària de Catalunya a la comarca

El Consell Comarcal serà la seu de l’Agència Tributària de Catalunya a la Garrotxa. La corporació adequarà la planta baixa de l’edifici per acollir el servei d’atenció al públic de l’agència.

El Consell Comarcal de la Garrotxa acollirà les oficines de servei i atenció al públic de l’Agència Tributària de Catalunya a la comarca. Així s’ha decidit en el darrer ple de la corporació, on s’ha aprovat el conveni amb l’Agència Tributària de Catalunya i la Xarxa de Municipis de la Diputació de Girona. El conveni estableix l’ús compartit d’espais a la seu del Consell Comarcal, que adequarà la seva planta baixa per comptar amb un nou servei d’atenció als ciutadans. Es preveu que entri en funcionament el proper mes de setembre. Tots els grups del Consell Comarcal han valorat positivament aquest nou servei i el desplegament que està realitzant l’Agència Tributària de Catalunya a tot el territori. El ple també ha aprovat l’acord d’adhesió al sistema d’adquisició centralitzada de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i el Consorci Català pel Desenvolupament Local. Això permetrà assolir estalvis i millors condicions en aquelles compres que permetin que diversos organismes o administracions es puguin unir per realitzar-les de forma conjunta.

En l’apartat de mocions, tots els grups, excepte la CUP,  han Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya que el traçat de la C-66 entre Besalú i Banyoles es completi com a autovia. La segona moció aprovada ha estat la presentada per la Plataforma Garrotxa pel SI, de la qual formen part tots els grups del Consell Comarcal excepte el PSC, que defensa el seu compromís amb el referèndum i la independència de Catalunya. En l’últim ple, dos consellers del grup d’Esquerra han presentat les seves respectives renúncies. Es tracta de Clara Bayona i Josep Masmitjà. Deixaran el seu lloc a Artur Colomer, regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, i a Cristina Molas, de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas.

Notícies relacionades:
– El Consell Comarcal de la Garrotxa tanca l’exercici del 2016 en positiu
– El Tribunal Superior de Justícia ratifica la sentència que obliga a l’Agència Catalana de l’Aigua a pagar més de 660.000 euros al Consell Comarcal
– El Consell Comarcal guanya dos dels tres contenciosos interposats contra l’ACA, que haurà de pagar-li més de 720.000 euros