Garrotxa Cultural publica les bases de la 2a edició del concurs de narrativa curta ‘Colada de lletres’

Després de l’èxit de participació del primer concurs literari ‘Colada de lletres’, l’Associació Garrotxa Cultural acaba de treure les bases de la segona edició. Es tracta d’un concurs de narrativa curta en català i hi ha temps per a presentar els treballs fins el 15 d’agost. Els texts finalistes seran publicats en un llibre per l’Editorial Oliveras.

L’Associació Garrotxa Cultural ja ha publicat les bases de la 2a edició del Concurs ‘Colada de Lletres’, de narrativa curta en català. La temàtica és lliure i un dels requisits és que ha de tenir un màxim de quatre pàgines. Hi ha temps per presentar els texts del 15 de maig fins el 15 d’agost. Les persones que hi vulguin participar han d’enviar l’escrit en català a través del correu electrònic: associaciogarrotxacultural@gmail.com.

El guanyador s’emportarà un premi de 300 euros i també es publicaran els 15 relats finalistes en un llibret per l’Editorial Oliveras. I és que un dels objectius del concurs és donar veu als escriptors que encara no han publicat cap llibre.El veredicte dels premis de ‘Colada de Lletres’ es farà públic el dia 21 d’octubre al Casal Marià.

L’olotina Maribel Torres va ser la guanyadora de la 1a edició amb un relat sobre l’alzheimer, anomenat ‘Quan el verdet arriba el cor’.

Notícies relacionades:
– L’Associació Cultural de la Garrotxa i l’Editorial Oliveras publiquen el llibre ‘Colada de lletres’
– Maribel Torres és la vencedora del concurs de narrativa curta Colada de Lletres, organitzat per Garrotxa Cultural
– El concurs de relats curts de Garrotxa Cultural desborda totes les previsions de participació en la seva primera edició