L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols afirma que “aviat” es veurà activitat industrial al pla de Llongafollia

L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, va afirmar al programa ‘L’alcalde respon’ d’OLOT TELEVISIÓ que s’està a punt de desencallar el sector d’activitats econòmiques del Pla de Llongafollia. Segons Casas, ja hi ha dues empreses interessades en instal•lar-se a la zona.

Un dels objectius del govern de Sant Feliu de Pallerols durant aquesta legislatura és poder desenvolupar el polígon del pla de Llongafollia: fa 18 anys, l’Institut Català del Sòl va comprar els terrenys per fer-hi un sector d’activitats econòmiques industrials, però fins ara la venda de parcel•les s’ha mantingut aturada. Això es podria desencallar aquest 2017: segons les declaracions de l’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, ja s’ha pogut reunir amb dues empreses interessades en instal•lar-se al pla de Llongafollia i generar ocupació al municipi.

Segons el mateix Casas, tot està preparat perquè la zona es desenvolupi: ja hi ha un planejament urbanístic del pla i convenis amb els serveis generals bàsics per fer-hi activitat industrial; ara només falta que la gent interessada acabi decidint-se en instal•lar-se al pla de Llongafollia. L’acord es confirmarà les properes setmanes.

Notícies relacionades:
– La Festa dels Anys 60 de Sant Feliu de Pallerols ja es comença a coure, tindrà lloc dissabte 1 de juliol
– Ja se saben tots els artistes que assistiran a la Festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols d’enguany
– Georgie Dann actuarà a la Festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols

x