Olot acollirà la Volcànica Lan Party Summer Edition del 2 al 4 de juny

La dotzena edició de la Volcànica Lan Party es celebrarà a Olot del 2 al 4 de juny. L’organització ha desdoblat l’esdeveniment en dos caps de setmana, un a l’estiu i l’altre la tardor, per tal d’ampliar les activitats i diferenciar la vessant lúdica de la formativa.

El pavelló Firal d’Olot acollirà els dies 2, 3 i 4 de juny la Volcànica Lan Party Summer Edition. L’organització a càrrec del Servei de Sistemes d’Informació del Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Associació d’Ordinadors Enllaçats, ha cregut convenient de desdoblar l’esdeveniment en dos caps de setmana, un aquest juny i el pròxim al mes de novembre.

La Volcànica Lan Party Summer Edition es centrarà més en l’àmbit lúdic i la que es durà a terme al novembre s’emmarcarà en la vessant formativa.

A l’esdeveniment, que començarà divendres 2 de juny, es podran veure competicions de Rocket League, un videojoc que combina el futbol amb el motor. Super Smash Bros de Nintendo tampoc faltarà a la cita. El famós League of Legends, inaugurat el 2009, també serà present al pavelló Firal. A més, es podran jugar a jocs com el Counter-Strike de Valve, el Hearthstone Heroes of Warcraft o el Clash Royale, un videojoc per a mòbils.

Les inscripcions de la Volcànica Lan Party Summer Edition ja estan obertes, per participar-hi cal estar inscrit i portar l’ordinador personal, el preu per als 3 dies és de 20 euros i inclou espai per acampar. A hores d’ara ja hi ha més de 90 inscrits. Per a més informació es pot consultar la web www.volcanica.cat.

Notícies relacionades:
– La desena edició de la LAN Party Volcànica.cat atreu prop de 200 aficionats als vídeojocs
– La 10a edició de la Volcànica.cat comença aquest dimecres amb una taula rodona amb representants d’empreses de la Garrotxa
– La Volcànica.cat reuneix 120 persones en una multitudinària LAN Party

x