L’escola Maria Reina presenta al·legacions a la proposta de canvis de circulació de l’Ajuntament d’Olot

La setmana de proves de canvis de circulació a l’entorn del carrer Pou del Glaç ja ha acabat i el trànsit ha tornat a la normalitat. L’Ajuntament d’Olot va reunir ahir els representants de les associacions de barris afectades per escoltar quina valoració en fan. El Patronat, la direcció i l’AMIPA de l’escola Maria Reina denuncia que no se’ls havia avisat dels canvis en la senyalització davant el centre abans de fer la prova. Han preparat al·legacions. Reclamen una nova reunió amb l’Ajuntament per debatre la proposta.

La setmana de proves de canvis de circulació a l’entorn del carrer Pou del Glaç ja ha acabat i el trànsit ha tornat a la normalitat. L’Ajuntament d’Olot va reunir ahir els representants de les associacions de barris afectades per escoltar quina valoració en fan i per anunciar-los la previsió a partir d’ara.

L’Associació de Veïns de l’Eixample popular estan conformes amb els canvis fets des del Maria Reina fins a tocar de la Plaça Clarà. Veuen, però, problemes des de l’escola Maria Reina fins al pont de la Ceràmica. Els preocupa el moment en què les emergències hagin de passar pels Reis Catòlics en hora punta.

L’Ajuntament d’Olot no vol treure conclusions de les proves fins que no hagi recollit totes les dades i totes les opinions. El regidor de Mobilitat, Josep Gelis, sí que va fer una valoració parcial dijous passat. Assegurava que no s’havien generat retencions més importants que les esperades, i admetia que els usuaris de l’escola Maria Reina encara se sentien escèptics.

El Patronat, la direcció pedagògica i l’AMIPA dels centres educatius Cor de Maria i Maria Reina denuncien que no se’ls havia avisat dels canvis en la senyalització davant el centre abans de fer la prova. Aquests dies han recollit les queixes dels pares i mares i han preparat al•legacions.

L’Ajuntament d’Olot ja s’ha reunit en una ocasió amb els responsables del centre. Tot i així, l’escola creu que s’ha de seguir parlant sobre l’agilitat del trànsit i la seguretat dels alumnes a l’entrada del centre. Perceben que el trànsit que hi passa s’ha triplicat, i reclamen una nova reunió amb l’Ajuntament per debatre la proposta.

Notícies relacionades:
– Testen la capacitat d’absorció de trànsit de l’Avinguda Reis Catòlics d’Olot
– Comprovaran la capacitat d’absorció del trànsit a l’Avinguda Reis Catòlics d’Olot davant els canvis de circulació previstos al carrer Pou del Glaç
– Recullen 136 signatures per demanar un nou carrer d’accés al carrer Pou del Glaç d’Olot després de la reestructuració de trànsit prevista