La CUP d’Olot farà balanç dels dos anys del grup a l’Ajuntament en un acte al centre cívic del barri de Bonavista

Dos anys després de la seva entrada al ple de l’Ajuntament d’Olot, la CUP fa balanç. La Candidatura d’Unitat Popular considera que el temps ha demostrat la inviabilitat d’un quatripartit d’esquerres sense un acord previ. També creu que la seva feina ha estat clau per fomentar millores en edificis del Nucli Antic o la creació de la taula d’habitatge. Són declaracions al Programa Pentàgon d’Olot Televisió.

Dos anys després de la seva entrada al ple de l’Ajuntament d’Olot, la CUP considera que la seva negativa a entrar al govern del quatripartit d’esquerres que li va proposar el cap de llista d’Esquerra Republicana, Pere Gómez, va ser encertada.

La CUP farà balanç dels seus primers dos anys al ple de l’Ajuntament en un acte públic previst aquest dissabte a partir de les 10 del matí al centre cívic del barri de Bonavista, en què exposaran la feina feta fins ara i demanaran als assistents quines accions haurien d’emprendre en els dos anys que els queden a l’oposició. La CUP considera que la seva feina ha estat clau per fomentar millores en edificis al Nucli Antic o per crear de la taula d’habitatge. Al ple de dijous, la CUP presentarà una moció per demanar un protocol preventiu d’identificació d’infrahabitatges a la ciutat.

A Pentàgon, la CUP també ha fet balanç de la feina de l’equip de Govern. Li reconeix l’esforç de fomentar la participació a l’hora d’emprendre mesures, tot i que li recrimina la projecció d’obres i infraestructures en aquests dos anys encara de recuperació de la crisi econòmica.