Un ferit lleu en un accident entre un vehicle i una moto al barri de Benavent d’Olot

Un vehicle i una moto han xocat aquest dimecres a primera hora de la tarda a l’encreuament dels carrers Portbou i Carme Sala, al barri de Benavent d’Olot. A resultes de l’accident, la conductora de la moto ha sofert un cop i ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona amb un pronòstic lleu de ferides per politraumatismes, tot i que ha arribat a perdre la consciència, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Se sap que el vehicle baixava pel carrer Carme Sala per incorporar-se al carrer Portbou, en una cruïlla on hi ha un stop, però no s’ha aclarit la direcció en què circulava la moto. Els fets han passat pel voltant de dos quarts de tres de la tarda. Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat dues ambulàncies del SEM, diverses dotacions de la policia municipal d’Olot i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Per veure el vídeo sencer de l’accident accedeix al perfil de Facebook d’Olot Televisió.

Notícies relacionades:
-Els Bombers rescaten una excursionista accidentada a Sant Joan les Fonts