Turisme Garrotxa celebra el seus 20 anys amb jornades gastronòmiques i culturals a Barcelona

Turisme Garrotxa celebra el seu 20è aniversari i ho fa amb la mirada posada en créixer i en seguir consolidant la comarca com un referent turístic català. El 6, 7 i 8 de juny organitza a Barcelona ‘La Garrotxa dels sentits’ amb figures destacades del panorama gastronòmic, esportiu i social de la comarca.

‘La Garrotxa dels sentits’ és el títol de les jornades que organitza Turisme Garrotxa a Barcelona amb motiu del seu vintè aniversari. Els actes es repartiran en tres dies, el 6, 7 i 8 de juny, i comptaran amb representats garrotxins a nivell gastronòmic, esportiu i social.

Dimarts 6 de juny es donarà el tret de sortida a les jornades a les 6 de la tarda al Palau Moja, l’espai on es desenvoluparan totes les activitats. Després de la inauguració, Fina Puigdevall, xef del Restaurant Les Cols d’Olot, amb dues estrelles Michelin, juntament amb el gastrònom Pep Nogué, portaran a terme una xerrada i posteriorment una degustació titulada ‘El gust de les estrelles’.

Dimecres 7 de juny hi haurà una taula rodona amb Xevi Verdaguer, psiconeuroimmunòleg, Carles Torrent, ciclista i medallista olímpic i Laia Díez, corredora d’Ultratrails; seguit d’un aperitiu de productes de la plaça Mercat. Pel que fa l’última jornada, tindrà lloc dijous 8 de juny i comptarà amb una ponència de Cristobal Colón, fundador de La Fageda Fundació.