Dissabte s’estrena el nou festival d’art i cultura Meandre a Sant Jaume de Llierca

Neix un nou festival cultural a la Garrotxa: es tracta del Meandre de Sant Jaume de Llierca, que viurà la seva primera edició aquest proper dissabte 27 de maig. L’esdeveniment neix amb la voluntat de difondre diferents formats artístics, i enguany es centra amb el moviment, amb una forta presència de la dansa i el ball en la programació.

Amb ganes de fer moure l’art: aquesta és la intenció del nou festival Meandre, que tindrà lloc a Sant Jaume de Llierca aquest dissabte. Es tracta d’un esdeveniment que vol apropar la cultura a l’entorn rural i local, per difondre diferents formats artístics, i amb ganes de ser viscut per totes les generacions. Enguany es centrarà amb el moviment, amb una forta presència de la dansa i el ball en la programació d’actes. Arrencarà a dos quarts de cinc de la tarda, amb una classe de dibuix en moviment: aquesta és una de les vuit actuacions programades, amb el ball i la festa com a eix central de l’esdeveniment, que comptarà amb representacions teatrals, espectacles de dansa, música i classes de ball. Tindrà lloc pels entorns del centre cívic del municipi, i tots els actes són gratuïts. El festival Meandre ha estat organitzat per l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, en col•laboració amb les entitats Teatre el Llumí i Adie, Associació d’Idees.

Notícies relacionades:
– Sant Jaume de Llierca inaugura el nou centre sociocultural del municipi
– Finalitzen les obres a la passera de la Miana de Sant Jaume de Llierca, tancada des del mes de novembre
– Els veïns de la Miana reclamen mesures urgents pel camí que els porta a casa i l’alcalde de Sant Jaume de Llierca s’hi compromet

x