La Grada de la UE Olot organitza diverses activitats prèvies al partit contra l’Sporting B per animar l’afició

Olot pot viure aquest diumenge el retorn de la Unió Esportiva a la Segona Divisió B. Per aquest motiu, la Grada d’Animació ha organitzat una fanzone amb diverses activitats, perquè la ciutat respiri un ambient excepcional durant les hores prèvies al partit definitiu contra l’Sporting de Gijón B.

Per a un equip de futbol, una eliminatòria d’ascens és un esdeveniment únic, tant per la pròpia plantilla com pels aficionats que segueixen el club. La Unió Esportiva Olot té l’oportunitat de culminar una temporada de somni aquest diumenge contra l’Sporting de Gijón B, i la Grada vol animar el partit des de primera hora del matí per assolir l’ascens a la Segona Divisió B.

Amb aquest objectiu, la Grada ha organitzat diverses activitats a la zona del Turin, on des de les 11 del matí hi haurà jocs i música per a grans i petits, a més d’un concert de Pep Puigdemont previ al dinar popular de les dues del migdia. A la tarda, una rua portarà els aficionats fins a l’estadi municipal. La Grada també ha organitzat una porra del partit on es sortejarà un dinar per a dues persones al restaurant Les Cols: la recaptació anirà destinada integrament al CPA Olot pel seu viatge a la Xina. Però per a pujar de categoria, s’ha de superar l’Sporting de Gijón B: ningú vol parlar del què passarà en el post partit si això s’aconsegueix, però tothom està preparat per si es dóna el fet.

El partit arrencarà a les sis del diumenge 28 de maig, i el podran veure en diferit per Olot Televisió a partir de les vuit del vespre.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot fa un pas endavant per pujar a la Segona B al guanyar l’Sporting B per 0 a 1
– Olot Televisió retransmetrà els partits del play-off d’ascens a Segona B que jugarà la UE Olot
– El rival de la UE Olot per ascendir a Segona B serà el Real Sporting B