El LaborActori Jove de l’Escola Municipal d’Expressió presentarà ‘Rumb’ el 4 de juny al Teatre Principal

Aquests dies, els joves del LaborActori Jove de l’Escola Municipal d’Expressió fan els últims assajos abans d’estrenar l’obra que han preparat durant el curs. Es diu ‘Rumb’ i és una reflexió sobre les persones refugiades. La funció serà el 4 de juny al Teatre Principal d’Olot.

S’acaba el curs i els joves del LaborActori Jove de l’Escola Municipal d’Expressió ja està assajant l’obra que han preparat durant tot l’any. Com sempre, té una trama amb contingut social. Aquest curs, gira al voltant del tema dels refugiats. Però, més enllà de reflectir la realitat de les persones refugiades, els joves es qüestionen:” I què ens passaria a nosaltres, si ho fóssim?”

La trama de ‘Rumb’ consisteix en les peripècies del viatge. I els 20 participants del curs estan tota l’obra en escena, dalt d’un vaixell. L’obra es podrà veure el diumenge 4 de juny, a les 6 de la tarda al Teatre Principal d’Olot.

Notícies relacionades:
– El Laboractori Jove mostra el seu treball anual amb una obra que plasma el comportament de l’ésser humà

x