L’alcalde d’Olot prioritza el Firal i anuncia que la variant no arribarà aquest mandat

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, creu que la reforma del Firal és absolutament necessària i és l’obra que s’ha de prioritzar al centre de la ciutat. Admet que difícilment es veuran les obres de la variant abans de la fi del mandat. Respecte al seu relleu com a cap de llista del PDeCAT, creu que els noms dels regidors que més sonen sabran entendre’s per conformar una candidatura conjunta que es presentarà en unes primàries. Són les consideracions de Corominas al Pros i Contres abans del balanç de dos anys de mandat que pronunciarà demà al saló de sessions de l’Ajuntament d’Olot.

L’alcalde d’Olot ha defensat la reforma del Firal com a actuació prioritària per dinamitzar el centre d’Olot, per sobre de l’actuació fins a la plaça del Carme, que creu s’haurà d’abordar durant el següent mandat. Corominas ha admès que difícilment començaran les obres de la variant aquest mandat, però confia en la Generalitat per trobar el finançament en diferit que li cal.

L’alcalde ha afirmat que el candidat que el rellevarà sortirà d’unes primàries. Està convençut que els noms que més sonen, el primer tinent d’alcalde, Pep Berga, i el regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, no competiran entre ells, sinó que es presentaran en una candidatura conjunta.

Les del programa Pros i Contres d’Olot Televisió són les consideracions prèvies de l’alcalde d’Olot abans del Balanç dels dos anys de mandat que pronunciarà demà a 2/4 de 8 del vespre al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot.

Notícies relacionades:
– L’alcalde d’Olot veu probable que la Diputació ajudi en el finançament de la nova Escola d’Art si s’hi concreta la inversió

x