Faran visites guiades al Santuari del Tura a partir d’aquesta tardor

Ahir gairebé una vintena de turistes nord-americanes van visitar el Santuari Mare de Déu del Tura. Es tracta d’un grup, d’una associació religiosa que viatja durant 15 dies arreu de Catalunya per conèixer les Mare de Déu i verges negres. A partir de la tardor, es faran visites guiades al Santuari obertes al públic.

Viatjar arreu de Catalunya i visitar més d’una desena mares de déu i verges negres del país. Aquest tipus de turisme religiós és el que fan un grup de dones de l’Associació ‘Caring for the Soul’, provinents de Califòrnia, als Estats Units. Ahir a la tarda, van visitar el Santuari Mare de Déu del Tura. Aquesta associació ja ha confirmat que l’any que ve tornarà i que passarà més d’un dia a la ciutat. A partir d’aquest any, l’Associació d’Amics de l’església de Sant Esteve i Santuari del Tura volen impulsar visites guiades al Santuari del Tura

Les visites començarien el mes de setembre o d’octubre del 2017. La intenció és donar a conèixer aquest santuari, d’estil neoclàssic, als alumnes d’escoles i instituts.