El Club Skate Olot organitza unes jornades d’exhibició i classes gratuïtes

El Club Skate Olot, nascut ara fa 5 anys, organitza dissabte 27 de maig unes jornades amb l’objectiu de donar a conèixer el club i la seva funció d’escoleta per als menuts. Són l’únic club de la província de Girona i ja compten amb més de 150 inscrits.

Olot és una ciutat destacada per, entre altres coses, l’èxit dels seus clubs esportius. La gran varietat d’activitats esportives de la ciutat fa que aculli diferents tipus d’esports i un que no podia faltar és l’skate. El Club Skate Olot es va crear ara fa 5 anys amb l’objectiu de promocionar l’esport que més els agrada. Són l’únic club de la província de Girona i han creat una escoleta per als petits de la ciutat. Entrenen els dimecres de 6 a 7 de la tarda amb l’objectiu que, algun dia, puguin competir. Dissabte 27 de maig organitzen unes jornades. A partir de les 12 hi hauran classes gratuïtes i després una exhibició per ensenyar als assistents el què han après durant tot l’any d’un esport que des d’aquest any està constituït com a olímpic.

x