La Unió Esportiva Olot rep l’Sporting de Gijón amb un únic objectiu: l’ascens a 2a Divisió B

La Unió Esportiva Olot rebrà diumenge el filial de l’Sporting de Gijón amb l’objectiu d’enllestir el treball que ja va començar la setmana passada. El 0-1 de l’anada convida als visitants a atacar i això pot regalar espais als olotins per fer mal i sentenciar el seu ascens a la 2a divisió B, la categoria de bronze del futbol estatal.

Ara si. Ha arribat el moment. La Unió Esportiva Olot s’ho juga tot a una carta. Un empat o una victòria el catapultarà a la 2a Divisió B de nou. I tot i que ho té tot de cara gràcies al gran resultat obtingut en la visita a Gijón, el conjunt entrenat per Ramon Maria Calderé faria bé d’escoltar el seu tècnic i no donar res per fet. Amb la diferència, respecte al primer partit, de que ja es coneixen, els olotins intentaran que el partit de tornada s’assembli més a la segona part de Mareo que no pas a la primera. L’equip va saber suportar una gran pressió durant la primera meitat. Les coses no sortien i els asturians portaven el pes del partit però l’equip va demostrar ser fort mentalment. És per això que Calderé pensa només en aquest partit com un partit únic i només contempla la victòria. Hi hauran pocs canvis respecte l’11 que va saltar al terreny de joc diumenge passat. L’únic dubte és Uri Santos i la possibilitat de sortir amb un extrem natural en comptes de repetir l’esquema utilitzart a Mareo. Kike Sánchez no estarà disponible i Alfredo serà dubte fins l’últim moment per aquest transcendental partit. Diumenge a les 18h a l’Estadi Municipal.

x