El Club Skate Olot celebra una jornada per promoure aquest esport a la ciutat i a la comarca

El Club Skate Olot ha organtizat aquest dissabte una jornada pels seus membres i també per obrir-se al públic i captar més patinadors i patinadores. Amb un dia ben assolellat els ‘riders’ han gaudit d’una jornada de germanor amb l’skate com a element principal.

La pista Malatosquer ha acollit una jornada centrada en el món de l’skate, de la mà del Club Skate Olot. Els patinadors més petits de la casa han mostrat tot el que porten aprenent al llarg de la temporada. A l’esdeveniment s’han pogut veure activitats col·lectives, patinatge lliure i competicions, i també espectadors que tot i la forta calor no s’han volgut perdre la jornada.

Des del Club Skate Olot pensen que la presència d’un club a la ciutat és un element clau per fer conèixer aquest esport i fer pinya. L’skate és una disciplina que té molt a dir a Olot, i els membres d’aquest club esperen amb els braços oberts a tots aquells que es vulguin unir a ells.

Notícies relacionades:
– El Club Skate Olot organitza unes jornades d’exhibició i classes gratuïtes