Joan Asin rep les Ales a la Cultura 2017 en un acte ple d’emotivitat i de cant coral

Joan Asin és músic, compositor i director d’orquestra i de corals, a més de tenir altres facetes relacionades amb el món de la música. Aquest 2017 la ciutat d’Olot ha decidit atorgar-li les Ales a la Cultura per agrair-li la dedicació que ha tingut i que té en benefici de la cultura a la capital de la Garrotxa.

Les Ales a la Cultura 2017, ja han estat entregades. El guardó que cada any atorga l’Ajuntament d’Olot per reconèixer la tasca cultural desenvolupada per una persona a la ciutat, ha anat a parar enguany en mans de la música. El director d’orquestra i de corals, compositor i músic, Joan Asin ha estat el guardonat.

Dissabte la Sala El Torín va acollir l’acte de lliurament de les Ales a la Cultura. Pep Berga, regidor de Cultura, va encetar l’acte donant la benvinguda als assistents. Seguidament va tenir lloc la glossa a càrrec de Concepció Fluvià i Albert Riubrugent.

L’acte es va tancar, com no podia ser d’altra manera, amb música. Amb les cançons de les dues corals que ha fundat i dirigit Asin, El Cantabile Cor de Cambra i el Cor Juvenil Gaia, que van donar un toc d’emotivitat a la celebració. La Coral Croscat en la que Joan Asin ha col·laborat com a cantaire també va posar la veu a la Sala El Torín, per acabar amb les tres corals cantant conjuntament.

Notícies relacionades:
– El músic i director Joan Asín rebrà el premi Ales a la Cultura de la ciutat d’Olot 2017
– Carles Fontfreda rep les Ales a la Cultura 2016 per una vida lligat al món de la música a Olot
– Carles Fontfreda rebrà les Ales de la Cultura 2016 en un acte que es celebrarà el dissabte 7 de maig