Les Preses desplega una estelada gegant a la pista poliesportiva del municipi i farà el mateix a les instal·lacions del Bosc de Tosca

Les Preses va celebrar la tradicional festa del Roser, tot i que enguany amb un toc especial: Van participar les 18 entitats del poble aportant cada una el seu granet de sorra. L’acte central va ser el desplegament d’una estelada gegant a la pista poliesportiva del municipi.

‘Encintats per dos campanars’ és el nom que va rebre la festa de les entitats de Les Preses que va tenir lloc aquest cap de setmana. Emmarcada dintre de la festa petita del municipi, la del Roser, va induir a totes les entitats del poble a participar. Un acte que va tenir una convidada especial, una estelada gegant que va quedar desplegada en un dels costats de la pista poliesportiva. El pròxim desplegament d’una estelada serà a les instal·lacions esportives del Bosc de Tosca.

Notícies relacionades:
– Les Preses instal·larà càmeres de vigilància per controlar els accessos al municipi tant si ho fan a través del Consell o bé de forma individual
– La Vall d’en Bas i Les Preses reben el segell de Destinació de Natura i Família, que entrega la Generalitat de Catalunya, a 26 establiments dels dos municipis