El Sant Esteve d’en Bas perd davant un Sant Feliu de Guíxols que s’alça amb el campionat

El Sant Esteve d’en Bas no va poder celebrar l’ascens a primera amb el campionat de lliga després de caure per 1-3 en la visita del seu màxim rival pel títol, el Sant Feliu de Guíxols, a en Bas. Les garrotxines van tenir, durant 20 minuts, el títol a tocar, però al final se li va escapar.
Sant esteve d'en bas-sant feliuEl Sant Feliu de Guíxols es va alçar amb el campionat de lliga de la segona divisió catalana femenina després d’imposar-se en la seva visita a l’estadi de Sant Esteve d’en Bas. Les del Baix Empordà van sortir amb un punt més d’intensitat que les garrotxines i això es va acabar traduint en la victòria visitant. El partit olorava a final i això es va poder comprovar durant els primers 20 minuts de joc. Es van poder veure dos equips amb cert respecte pel rival i la intenció de no cometre cap error. El Sant Esteve d’en Bas tenia el partit prou controlat,  tot i que no feia cap aproximació perillosa a la porteria visitant. Tot es va trencar quan a la mitja hora de joc Andrea Segado va aprofitar un malentès de la defensa garrotxina per afusellar la portera local, que no va poder fer res. El gol va despertar les locals, que van buscar l’empat. El descans va anar bé per les garrotxines, que van sortir dels vestidors amb la bateria carregada. Poc van trigar en demostrar perquè havien arribat líders a la darrera jornada de lliga i Mònica Expósito no va faltar a la seva cita amb el gol per, amb una obra d’art, posar l’empat. Les visitants es van bolcar contra la porteria visitant i van tenir diverses oportunitats molt clares per fer l’1-2, però no va ser fins el 83 de joc que Sara Pizarro aconseguia desfer l’empat. El gol va deixar tocades les locals, que ja es veien campiones, i als dos minuts Andrea Segado sentenciava el partit amb el tercer. Al final, el Sant Feliu de Guíxols es va fer amb el títol de lliga.

x