L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, fa balanç coincidint amb l’equador del mandat

Divendres, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, va fer balanç dels dos primers anys de l’actual mandat al Saló de Sessions de l’Ajuntament, un balanç en què va destacar la voluntat de fer partícips als ciutadans de decisions per a la ciutat, la dinamització de la capital de la garrotxa, l’aposta per ensenyament i la concreció de les obres proposades per al mandat.

L’alcalde d’Olot va començar el balanç de l’equador del mandat destacant els pressupostos participatius per als quals l’Ajuntament ha rebut reconeixements. Corominas va destacar la dinamització que té actualment la ciutat, amb una proposta cultural que inclusiva per a tothom. També va destacar els baixos índex d’atur que s’han contribuït a generar.

En l’apartat de l’atenció a les persones, va destacar el referent que suposa el Consorci d’Acció Social i l’aposta per a l’àrea d’ensenyament, per a la qual s’ha pràcticament doblat el pressupost. Corominas ha anunciat que és molt probable que el curs vinent s’obri la segona línia per a la llar d’infants de Sant Miquel. L’alcalde d’Olot també va destacar la concreció de les obres porposades per al mandat, la reforma del Firal, els camps de futbol del morrot o la remodelació de la residència Sant Jaume, i treballs menys vistosos però igualment útils per als veïns com són el manteniment i la neteja de la ciutat.

Notícies relacionades:
– L’alcalde d’Olot prioritza el Firal i anuncia que la variant no arribarà aquest mandat

x