La conductora d’una motocicleta ha mort aquest diumenge en una col·lisió frontal amb un turisme a l’N-260z a Montagut

El Servei Català de Trànsit ha informat que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari amb una víctima mortal al punt quilomètric 75 de l’N-260z a Montagut i Oix. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a 1/4 de 10 de la nit. Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència del xoc, la conductora de la motocicleta, de 36 anys i veïna de Sant Joan Les Fonts, va morir. Les dues persones ocupants del turisme van resultar ferides menys greus i van ser traslladades a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i ja han rebut l’alta. Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades:
– Un ferit lleu en un accident entre un vehicle i una moto al barri de Benavent d’Olot
-Els Bombers rescaten una excursionista accidentada a Sant Joan les Fonts

x