Els partits i les entitats sobiranistes de la Garrotxa exigeixen la data i la pregunta per al referèndum

Els partits i les entitats sobiranistes de Catalunya han volgut respondre amb la mateixa celeritat que el president del Govern espenayol, Mariano Rajoy, ha respost la carta del president de la Generalitat Puigdemont per negociar el referèndum. Dissabte les entitats sobiranistes van demanar la data i la pregunta, cosa que s’anunciarà en 15 dies.

Després de la darrera negativa de Mariano Rajoy a negociar el referèndum sobre el futur polític de Catalunya, els partits i les entitats sobiranistes es mobilitzen. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, va aprofitar el balanç dels dos primers anys de mandat per anunciar que com a vicepresident de l’Associació de Municipis per la Independència havia estat convidat a participar dissabte a la reunió urgent convocada per les entitats sobiranistes.

El mateix pensa Lluís Guinó, alcalde de Besalú i diputat del PDeCAT al Parlament de Catalunya, que divendres va convidar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a presidir la inauguració de l’Espai Besalú i el memorial al president Lluís Companys. El Govern català ja ha respost a la crida de les entitats sobiranistes. Avui ha convocat els partits partidaris del referèndum i anunciarà la data i la pregunta en els propers 15 dies.

Notícies relacionades:
– Besalú inaugura l’escultura ‘Roses blanques per Companys’ de Duaita Prats i el centre d’interpretació ‘Espai Besalú’

x