El CPA Olot omple les dues sessions del Festival de Patinatge Artístic i inaugura la pista Montsita Casadellà

EL CPA va celebrar dissabte la 32a edició del festival de Patinatge Artístic. Els campions del món de patinatge individual i per parelles van actuar a l’esdeveniment, així com les campiones mundials del CPA i la resta de patinadores del club. Abans de començar l’espectacle, es va descobrir una placa dedicada a Monsita Casadellà. La pista on entrenen les patinadores ja porta el nom de la seva fundadora. El festival es podrà veure aquest dimarts i dimecres per Olot TV.

El millor patinatge artístic del món s’ha pogut veure a Olot aquest dissabte. Els convidats estrella de la 32a edició del festival de Patinatge Artístic del CPA han estat els campions del món de patinatge individual i per parelles, els italians Luca Lucaroni i Rebecca Tarlazzi. L’espectacle va arrencar amb l’actuació de les patinadores més petites amb la Marxa del Club i van posar punt i final les 24 campiones internacionals. Van representar el seu últim ball, ‘Sóc Innocent’, i el ‘Treu-me d’aquí’, amb el que van guanyar el seu desè títol mundial.
Abans de l’espectacle, es va lliurar el Memorial Monsita Casadellà a Palmira Collell, pel seu suport al club i també es va descobrir la placa de la fundadora i ànima del CPA, Montsita Casadellà, on entrenen les patinadores olotines.

Es van fer dues sessions, una a les cinc de la tarda i l’altra a les nou del vespre. Les entrades es destinaran a cobrir el viatge d’aquest setembre als World Roller Games de la Xina. El CPA ha llençat una campanya de micromecenatge ‘Es busquen còmplices’ a través de la plataforma Tot Suma per recaptar 25.000€ en 44 dies. De moment, n’han recaptat gairebé 5.000.

Notícies relacionades:
– El CPA Olot llança una campanya de micromecenatge per a competir al Mundial de la Xina i aconseguir 25.000 euros
– El CPA Olot regna de nou a Europa fent una demostració de força davant els grups italians
– El CPA Olot ja és a França disposat a revalidar el títol de campió d’europa de patinatge artístics en la modalitat de grups de xou grans

x