L’Oficina de Consum de la Garrotxa alerta de comercials fraudulents

Comercials que es fan passar per tècnics municipals. Parlem d’un engany que ha detectat l’Oficina de Consum de la Garrotxa. Segons l’entitat, els comercials es presenten als domicilis al·legant que han de fer un anàlisi de l’aigua corrent per després intentar vendre aparells com descalcificadors.

L’Oficina de Consum de la Garrotxa ha detectat que hi ha comercials que van a les cases indicant que han de realitzar un anàlisi d’aigua i quan són a l’interior del domicili intenten vendre algun aparell als propietaris. Segons l’organisme, no hi ha tècnics que vagin a les cases a agafar mostres d’aigua per fer analítiques. Per tant, en cas de trobar-se amb aquests individus, cal tenir en compte que no es tracta de tècnics municipals.

Aquests venedors treballen per empreses privades i fan servir aquests arguments amb finalitats comercials, com vendre descalcificadors, desionitzadors i altres sistemes relacionats amb l’aigua. En cas de signar qualsevol contracte, l’Oficina de Consum de la Garrotxa recorda als ciutadans que disposen de 14 dies naturals per desistir de qualsevol contracte fet al domicili.

Notícies relacionades:
– L’Oficina de Consum de la Garrotxa alerta de comercials agressius a la comarca
– L’Agència de Consum de Catalunya i els despatxos d’advocats es preparen per assessorar als afectats per les clàusules terra
– Les reclamacions d’aigua, llum i electricitat superen les de telecomunicacions per primer cop a l’Oficina de Consum de la Garrotxa

x