El Club Natació Olot aconsegueix mantenir-se a la Primera Divisió Catalana de natació

El Club Natació Olot aconsegueix mantenir-se a la Primera Divisió Catalana de natació.  L’any passat l’equip garrotxí va pujar a la categoria, i l’objectiu aquest 2017 era poder mantenir-se en el grup dels deu millors equips de Catalunya. La competició es va celebrar a les instal·lacions del Club Natació Barcelona, i els olotins havien d’evitar les dues últimes places per no baixar. Al final, la secció de natació va quedar a la setena posició, amb una distància de més de 100 punts respecte els llocs de descens. L’expedició la van formar els nedadors Vanessa Aguilera, Laia Coma, Lídia Huete, Lara Pazos, Clara Aulinas, Tània Marguí, Berta Vidal, Nuri Masoliver, Júlia Monells, Albert Martí, David Granados, Òscar Saura, Victor Aguilera, Gerard Martí, Roger Coma, David Caritg i Álvaro Ruiz.

Notícies relacionades:
– El Club Natació Olot debuta a la Copa d’Espanya de clubs de segona divisió amb l’objectiu de mantenir la categoria