El Museu dels Sants acollirà dijous la presentació del llibre ‘Sang nova’ de Marian Vayreda, reeditat per la Diputació

La Diputació de Girona ha publicat una reedició del llibre ‘Sang nova’ de Marian Vayreda. La novel·la es presenta aquest dijous a la tarda al Museu dels Sants. La professora Margarida Casacuberta ha estat la curadora de l’edició.

Per primera vegada, es reedita l’obra publicada l’any 1900. La nova edició ha anat a càrrec de la professora de literatura de la Universitat de Girona, Margarida Casacuberta. Aquest dijous, a les 7 de la tarda al Museu dels Sants, es presenta el llibre. És una novel·la que retrata el catalanisme conservador, amb tocs  contemporanis.

Es tracta del 40è volum de la col·lecció Josep Pla de la Diputació de Girona. A l’acte de presentació, intervindran Lluís Muntada, director de l’edició, Mita Casacuberta i el vicepresident de la Diputació, Albert Piñeira.

Notícies relacionades:
– El Museu dels Sants reflexiona sobre el valor del treball dels artesans a ‘Relarts’
– El Museu dels Sants celebra el seu 10è aniversari amb una festa el 10 de març
– El Museu dels Sants fa 10 anys i exposa un sant al mes durant el 2017