El 29 de juny de celebra la segona jornada del Fòrum d’Oportunitats Empresarials

La setmana passada es va celebrar la primera jornada de la 5a edició del Fòrum d’Oportunitats Empresarials de Dinàmig. 14 persones van participar a la sessió i van exposar al públic els seus projectes de negocis. La següent trobada serà el 29 de juny, quan es parlarà del finançament alternatiu.

El Fòrum d’Oportunitats Empresarials, organitzat per l’Àrea d’Empresa i Emprenedoria Dinàmig i amb el suport dels Joves Empresaris de la Garrotxa, ha arribat a la seva 5a edició. Aquest any, com a novetat, constava de dues sessions. La primera es va celebrar el 24 de maig i 14 persones hi van assistir. En aquesta trobada, els participants van exposar els seus projectes de negoci. Aquest esdeveniment, precisament, busca treballar en xarxa i la col•laboració entre emprenedors per tirar endavant noves iniciatives. La segona jornada del Fòrum d’Oportunitats serà el 29 de juny i estarà dedicada al finançament alternatiu. Es donaran a conèixer les alternatives financeres a la banca tradicional. De moment, l’organització valora positivament la primera jornada del Fòrum d’Oportunitats.

Notícies relacionades:
– El Fòrum d’Oportunitats Empresarials arriba a la seva 5a edició aquest mes
– El 5è Fòrum d’Oportunitats Empresarials es desenvoluparà en dues jornades diferents
– Les inscripcions a la quarta edició del Fòrum de les Oportunitats va a bon ritme i es tancaran el 5 de juny

x