Albert Brosa entrevista aquest dimecres la consellera de la Presidència, Neus Munté, a ‘Pros i Contres’

El procés sobiranista es troba en un dels moments més crucials. En un termini màxim de quinze dies es farà pública la data i la pregunta del referèndum que s’hauria de celebrar aquesta propera tardor. En aquest moment determinant avui el programa ‘Pros i Contres’ es desplaça al Palau de la Generalitat per entrevistar a la consellera de la Presidència i portaveu del govern, Neus Munté. L’entrevista, que la podran veure en els seus horaris habituals, se centrarà a repassar el full de ruta del govern, en com es prepara per fer front a la negativa de l’executiu de Mariano Rajoy de permetre el referèndum o de quina manera es pactarà amb la resta de partits la celebració del mateix.

Notícies relacionades:
– La consellera de la Presidència, Neus Munté, assegura a Olot que participarà a la manifestació de la Diada