Josep Maria Corominas confia a veure la reforma del Firal acabada com a alcalde d’Olot

Josep Maria Corominas confia que podrà veure acabada la reforma del Firal com a alcalde de la ciutat. Sobre la variant, diu estar en el consens d’alcalde però creu que s’ha d’avançar en el projecte de finançament. També ha conformat que els canvis a l’entorn del carrer Pou del Glaç, en cas de fer-se, s’implantarien a l’estiu. Són declaracions al programa Pentàgon d’Olot Televisió.

L’alcalde d’Olot confia que es compliran els terminis fixats per a la reforma del Firal. Preveu que les màquines es vegin a principis de juliol i que els treballs estiguin pràcticament acabats per les Festes del Tura del 2018.

Sobre la variant, i en resposta a les declaracions de l’alcalde de la Vall d’en Bas, Lluís Amat, Corominas assegura que es manté en el consens d’alcaldes, però reitera que l’obra es fa urgent i que la fórmula de finançament en diferit, com un peatge a l’ombra, permetria iniciar els treballs al més aviat possible.

L’alcalde d’Olot ha recordat que el que ha motivat la proposta de canvis de circulació a l’entorn del Pou del Glaç són motius de millora de mobilitat i seguretat. Corominas demana disculpes al patronat i la direcció dels centres educatius Cor de Maria i Maria Reina, si l’ajuntament no els ha informat convenientment dels canvis. Ha dit que tindran en compte al centre a l’hora de trobar una solució definitiva. L’alcalde ha confirmat que els canvis de sentit, en cas que s’acabin fent, s’implementaran coincidint amb l’estiu, aprofitant que no hi ha activitat a l’escola i amb l’objectiu d’evitar l’efecte badoc davant els canvis.

Notícies relacionades:
– L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, fa balanç coincidint amb l’equador del mandat
– L’alcalde d’Olot prioritza el Firal i anuncia que la variant no arribarà aquest mandat

x