S’obre el termini per sol·licitar subvencions per a obres d’arranjament a habitatges amb persones grans

Les subvencions per a obres d’arranjament de l’interior dels habitatges per a persones grans del present exercici ja han obert el termini de sol·licitud. Les persones interessades tenen fins el 31 de juliol.

L’Oficina Local d’Habitatge d’Olot informa que ja està obert el termini de presentació de les subvencions per a obres d’arranjament de l’interior dels domicilis per a persones grans. L’import de la subvenció no pot superar els 3.000€ per habitatge.

Són subvencionables les obres d’arranjament de l’interior dels habitatges destinades a aconseguir la salubritat i el confort, com pot ser l’adequació dels paviments. També adaptacions a la normativa vigent de les instal·lacions d’aigua gas, calefacció i sanejament o adequacions a l’interior de l’habitatge per a la millora d’accessibilitat d’espais com la cambra higiènica, la cuina o l’entorn general del domicili. Les persones sol·licitants han de formar part d’una unitat de convivència que inclogui entre els seus membres alguna persona de 65 anys o més, que no tingui prou autonomia per realitzar accions quotidianes o que tingui un grau de discapacitat igual o superior al 33%. Els ingressos de la unitat de convivència no poden superar dues vegades l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC).

L’any passat a través de l’Oficina Local d’Habitatge es van aprovar 43 sol·licituds.

Notícies relacionades: 
– L’equip de govern d’Olot demana a la CUP que no polititzi ni creï alarma sobre el problema de l’habitatge
– La PAH reclama un protocol d’actuació a l’Ajuntament d’Olot i als serveis socials per quan es denuncien les males condicions d’un habitatge
– La PAH Garrotxa celebra els seus 3 anys de reivindicacions amb 40 casos resolts