La sala La Carbonera d’Olot acull des d’aquest dijous els LAPS d’estiu, que acabaran amb música i comptaran amb servei de bar

Els dijous del mes de juny, els LAP del Teatre Principal d’Olot es traslladen a la Carbonera, per mostrar quatre propostes fresques i divertides. D’altra banda, Olot Cultura ha posa a disposició dels ciutadans abonaments per gaudir dels espectacles d’arts escèniques que es programaran des del mes de setembre de 2017 fins al juny del 2018.

La Fundació Collado-Van Hoestenberghe signa el primer dels muntatges dels LAP del mes de juny, que es podrà veure avui a les 9 de la nit. Constructivo. Acció Demolidroa per a Inversors Utòpics, és un espectacle fet de performances plenes d’humor basat en la llegenda de Luigi i Rafael, dos paletes que, treballant en la construcció del Gran Col·lisionador d’Hadrons del CERN a Ginebra, dedicaven el seu temps lliure a oferir petites conferències teatralitzades i a gravar vídeos amb conceptes filosòfics. L’espectacle presenta un manifest per deixar de fer construccions inhumanes, edificis sense pensar en les persones que hi viuran ni preguntar-los l’opinió. És el primer dels espectacles del LAP del mes de juny. S’oferiran a la Carbonera cada dijous a les 9 de la nit. S’han convidat muntatges provocadors, eclèctics, que acabaran amb música i comptaran amb un servei de bar.

D’altra banda, Olot Cultura ja ha posat a disposició dels ciutadans els abonaments per gaudir dels espectacles d’arts escèniques que es programaran des del mes de setembre de 2017 fins al juny del 2018. L’abonament de teatre, dansa i circ inclou els espectacles teatrals de Festes del Tura, les propostes de Rialles i tots els espectacles de la programació estable. El preu és de 200 euros, el que suposa un estalvi de 125 euros si es compressin les entrades de forma individual. L’abonament LAP, per la seva banda, té un cost de 75 euros, 35 euros menys del preu convencional. El tercer abonament disponible és el de teatre, dansa, circ + LAP. Inclou tots els espectacles, a més de tres propostes de pagament del festival Sismògraf 2018. Té un cost de 275 euros, el que suposa un estalvi de 160 euros respecte si es compressin les entrades per separat.

Les persones que estaven abonades la temporada 2016-2017, poden passar per la taquilla del Teatre Principal a renovar el seu abonament de l’1 al 19 de juny. Per a les persones que volen fer un nou abonament el termini és del 20 al 29 de juny.

x