Inicien dues obres a Olot que modificaran alguns carrers de la ciutat

L’Ajuntament d’Olot efectua aquests dies dues obres que transformaran alguns sectors de la ciutat. Es tracta de l’enderroc d’un habitatge al carrer Valls Nous, per ampliar l’espai al costat de l’Església del Tura, i la remodelació del carrer Marià Jolis Pellicer del barri dels Desemparats, per donar continuïtat al carril bici del Pou del Glaç.

El nucli antic d’Olot segueix en transformació. Les màquines ja treballaven aquest matí en l’enderroc d’un habitatge que fa cantonada amb el carrer Valls Nous i el carrer Proa, que ressegueix l’Església del Tura. Es preveu que les obres durin dues setmanes, amb aquesta actuació sobre un edifici deshabitat des de fa anys, i l’Ajuntament el derrueix per guanyar un nou espai pel barri vell de la ciutat, en forma de plaça pública.

L’altra obra afectarà durant dos mesos el carrer Marià Jolis Pellicer del barri dels Desemparats, i modificarà el trànsit de les vies del seu entorn. Els carrers Sant Josep de Calassanç i Lluís Casademont canviaran el seu sentit de circulació, i un tram del carrer Verge de Fàtima passarà a ser de doble carril, limitant l’aparcament disponible a la zona. Les obres arrenquen dilluns vinent i es fan per ampliar l’oferta de carrils bici de la ciutat.

L’Ajuntament d’Olot properament iniciarà també el pla d’asfaltatge de carrers per a aquest 2017.

x