L’economista i doctora enginyera industrial Maria Pilar Curós és una dels finalistes als Premis Garrotxí de l’Any

Una dels finalistes al Premi Garrotxí de l’Any és l’Economista i Doctora Enginyera Industrial Maria Pilar Curós. Aquest dijous ha estat al plató de Les Notícies d’Olot Televisió abans de la celebració e la Nit del Garrotxí de l’Any.

Nascuda a Les Preses, l’any passat Maria Pilar Curós va ser distingida amb el títol de Membre d’Honor del Consell Europeu de Doctores i Doctors Honoris Causa. A la vegada, l’escola de negocis ESERP li va atorgar la Medalla al Mèrit Professional per la seva carrera en l’àmbit de les ciències econòmiques i empresarials i la tasca que exerceix en l’àmbit universitari com a investigadora i docent. En el camp de la investigació universitària, vostè ha treballat en el camp de la comptabilitat, els recursos humans, les tecnologies de la Informació i la conciliació de la vida laboral i familiar.

Notícies relacionades:
– El mestre i viatger bianyenc Adrià Homs és un dels tres finalistes als Premis Garrotxí de l’Any 2016
– Pilar Curós, Adrià Homs i Carla Simon són els finalistes del 2016 dels Premis Garrotxí de l’Any
– La Nit del Garrotxí de l’Any comptarà amb el conseller Josep Rull i l’actuació de la nova orquestra de l’Escola Municipal de Música

x