Xerrades i punts d’informació per a promoure l’acolliment familiar a la Garrotxa

L’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció a través d’AD’Iniciatives Socials, entitat col•laboradora del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, ha impulsat la campanya ‘Engrescat amb l’acolliment’ a la comarca. Ahir es va fer una xerrada informativa a l’Arxiu Comarcal.

El mes de maig es va presentar la campanya ‘Engresca’t amb l’acolliment’, per promoure l’acolliment familiar a la Garrotxa. Ahir, va tenir lloc a l’Arxiu Comarcal una xerrada informativa. Una família de Torroella de Montgrí va explicar la seva experiència. Porten 20 anys acollint i ja han obert les portes de casa seva a 17 nens i nenes. Recalquen que és una bona experiència, també, per als fills biològics. Tot i que ells, normalment han tingut nadons, també guarden un bon record de l’acollida d’adolescents.

Fins el 12 de juny es pot consultar, a diversos punts i plafons d’Olot, informació sobre l’acolliment familiar. També es repartiran tríptics. Actualment, a Catalunya hi ha 600 famílies acollidores. Ara per ara, l’Equip d’Atenció a la Infància gestiona una quinzena de casos d’acollida a la Garrotxa. Les famílies interessades es poden posar en contacte amb AD’Iniciatives Socials a través del seu web o al telèfon 972 21 59 17.

Notícies relacionades:
– AD’Iniciatives Socials i l’ICAA engeguen la campanya ‘Engresca’t amb l’acolliment’ a la Garrotxa

x