Cap de setmana clau per l’esport garrotxí: Bosc de Tosca, Sant Jaume i CB Garrotxa es juguen les seves temporades

L’esport garrotxí viurà aquest cap de setmana una jornada transcendental. 3 equips segueixen competint per aconseguir els seus respectius objectius: dissabte el Bosc de Tosca jugarà l’anada del playoff d’ascens a 1a catalana. Diumenge serà el torn pel Sant Jaume de Llierca, que viatjarà a Llançà per l’anada del playoff d’ascens a 2a catalana, però també pel Bàsquet Garrotxa, que necessita una victòria a casa contra el QBàsquet per assegurar la permanència a primera.

L’esport no s’atura a la Garrotxa i la temporada es pot completar de manera espectacular. Després del merescut ascens de l’Olot la setmana passada, ara el torn cau en 3 equips: el Bosc de Tosca i el Sant Jaume de futbol i el Bàsquet Garrotxa. Els primers es jugaran l’ascens a Primera Catalana davant la Unió Esportiva Castellar en un duel que enfronta el 2n classificat del grup 1, contra el 2n classificat del grup 4. El conjunt de Les Preses iniciarà el playoff a 2/4 de 7 de la tarda de demà dissabte dia 3 de juny, però la festa començarà una hora i mitja abans. Des de les 5 hi haurà coca i ratafia per a tothom, amenitzada amb música per començar a ambientar el partit. L’entrada serà gratuïta pels socis i costarà 5 euros als que no ho són.

Sant Jaume

A Llançà, 24 hores més tard, el Sant Jaume de Llierca viurà el primer assalt del playoff d’ascens a la 2a catalana. Ho farà davant l’equip local a 2/4 de 7 de la tarda. Serà un partit especial pel tècnic de l’equip empordanès, ja que va ser entrenador de l’equip garrotxí, resideix a Sant Jaume i, per si fos poc, la seva dona forma part de la junta dels de blanc i vermell. Un autocar sortirà a 2/4 de 5 de la tarda de la parada del carrer Major de Sant Jaume. Els aficionats que ho vulguin poden apuntar-se a Ca l’Anton, al Bar Revolt o a l’Ajuntament. El preu pels no-socis és de 5 euros. Els socis hi accediran gratuïtament.
CB Garrotxa prèvia
A les 19h a Sant Joan les Fonts el CB Garrotxa es juga la permanència al tercer partit del playout de descens a segona catalana. Ho farà davant el QBasket Sant Cugat, a qui ja va derrotar en aquesta mateixa pista per 61-57 en el primer partit. Al Vallès Occidental, però, els d’Adrià Mercader van caure per 86-70 i ara s’ho jugaran tot a un partit davant la seva afició.