El Club Atletisme Garrotxa rep el Premi a la Millor Iniciativa Social del 2016

El Club Atletisme Garrotxa ha rebut el Premi a la Millor Iniciativa Social del 2016 en el marc dels Premis Garrotxí de l’Any 2016 que s’entreguen aquest divendres a la nit a Olot.
Club atletisme Garrotxa

El Club Atletisme Garrotxa és un projecte que va més enllà de l’activitat esportiva i de la competició. Neix el 2004 a partir de la col·laboració entre la Cooperativa La Fageda i el Consell Esportiu de la Garrotxa i amb l’objectiu que els treballadors de la cooperativa disposin d’un espai d’esport i lleure.
El que va començar com una branca més de l’empresa, ara és una entitat esportiva independent. La seva activitat se centra en el futbol sala a través de l’escoleta, que es va crear el 2014 però en els seus inicis ja tenia una secció d’excursionisme i atletisme.
Actualment amb el projecte de futbol sala Fem esport ajuda als joves d’Olot i comarca que tenen necessitats especials a integrar-se i desenvolupar-se com a persones a través de la pràctica esportiva. El 2016 va batre el seu propi rècord de participació amb 38 jugadors.
El Club Atletisme Garrotxa, a més, també participa en diverses competicions que s’organitzen al llarg de l’any i és una de les entitats fundadores de la lliga de futbol sala de les comarques gironines per a persones amb discapacitat. Des del 2013 competeix al torneig internacional de futbol MIC que se celebra a Girona. Precisament en la darrera edició van aconseguir quedar en subcampió de la seva categoria.

x