La Comissió territorial d’urbanisme aprova la modificació del planejament municipal d’Olot per a la construcció del nou CAP de Sant Miquel

Dues parcel·les contigües entre els carrers Rei Martí l’Humà i Abat Racimir de 1.215 metres quadrats han estat les escollides per acollir el nou Centre d’Atenció Primària de Sant Miquel. Després dels passos fets des de l’Ajuntament d’Olot per permetre la seva construcció, ara ha estat la Comissió territorial d’Urbanisme la que ha donat el vist i plau a la modificació del planejament municipal que ho farà possible.

L’Ajuntament d’Olot havia impulsat la modificació del planejament municipal atennt als estudis elaborats per CatSalut, que evidencien la necessitat de més centres assitencials per assumir el probable creixement de la població a Olot. No obstant això, l’ampliació dels edificis del Centra d’Atenció Primària Garrotxa i el Consultori Local Olot Nord resultava inviable. La solució serà la construcció del nou centre, que substituirà el consultori que actualment té el barri i tindrà capacitat per atendre 15.000 persones, 9.000 més l’actual.